Instalatia GPL Landi Renzo AEB

Instalatiile Landi Renzo AEB sunt instalatii de alimentare auto cu GPL, acesta fiind furnizorul unei game complete de dispozitive electronice pentru transformarea motoarelor cu combustie internă de la benzină la GPL / CNG.

Produsele noastre sunt complet proiectate și fabricate în Italia și reprezintă excelența în domeniul sistemelor electronice de conversie. Soluțiile tehnologice inovatoare provin dintr-o activitate constantă de cercetare și dezvoltare prin intermediul echipamentelor inovatoare

Calitatea este sustinuta prin mai multe teste de conformitate și validare bazate pe cele mai înalte standarde auto internaționale. Din acest motiv, calitatea Landi Renzo AEB are o componenta de fiabilitate totală în timp.

Instalatia GPL Lovato

Instalatia GPL Lovato este o instalatie GPL de generatie noua produsa in U.E., folosita pentru masinile cu injectie multipunct. Aceasta garanteaza pastrarea performantelor motorului in comparatie cu sistemul traditional de GPL. Datoria preciziei de dozare a gazului, sistemul secvential este caracterizat printr-o buna dinamica din mers, siguranta, precum si prin respectarea noilor norme de poluare in vigoare. Instalatia secventiala este compatibila cu masini de la 3 la 8 cilindrii, inclusiv turbo valvetronic.

IMG_3087
Instalatie Romano injectie secventiala Gpl
Instalatie Romano injectie secventiala Gpl

Instalatia GPL Romano

Instalatia GPL Romano este o instalatie GPL de ultima generatie produsa 100% in Italia compatibila cu autovehicule de ultima generatie capabila sa alimente cele mai noi tipuri de motoare atat cu injectie multipunct cat si cele cu injectie directa (FSI, TSI, TFSI, GDI), care corespunde celor mai severe norme de poluare. Instalatia GPL Romano este printre putinele solutii de acest gen pe plata mondiala, acest lucru putand fi dovedid cu lista de motorizari pentru care liderul mondial a dezvoltat instalatii GPL.

Instalatia este compatibila cu masini cu de la 3 la 8 cilindri, inclusiv turbo valvetronis

Instalatia GPL Logas

Instalatia GPL Logas este un sistem de injectie secvential de generatie noua produs 100% in Italia, conceput pentru motoarele pe benzina avand intre 3 si 8 cilindri, inclusiv turbo valvetronic.

Unitatea electronica de control este dotata cu modulul de autoadaptare in functie de OBD-ul autoturismului, nefiind necesar nici un reglaj ulterior dupa montajul si calibrarea instalatiei GPL

Logas-Injectie-Multipunct
instalatie landirenzo evo l

EVO L

Noua centrală EVO L este pregatită pentru montajul în spații reduse având un raport calitate preț foarte bun. Aceasta este echipată cu un conector de 32 de pini și are nevoie de un număr minim de conexiuni la senzori și actuatori. Din acest motiv instalarea este mult mai simplă în comparație cu alte centrale de GPL. Funcția de diagnoză asigură evitarea eventualelor defecțiuni și permite intervenții tehnice rapide.

instalatie landirenzo evo

EVO

Centrala electronică LANDI RENZO EVO, omologată pentru normele de poluare Euro 6, Euro 5 şi Euro 4, sintetizează conceptul de calitate absolută. Punctele forte al acestui tip de centrală le constituie fiabilitatea şi precizia auto calibrării în timp foarte scurt. Se pot obţine raportări despre parametrii de funcţionare ai injectoarelor de benzină cât şi despre fiecare injector de GPL în parte.

instalatie landirenzo evo obd

EVO OBD

Noua centrală EVO OBD însumează conceptul calităţii esenţiale. Punctele forte ale noii centrale EVO OBD sunt: fiabilitatea, precizia funcţiilor de autocalibrare, rapiditatea şi uşurinţa de a realiza calibrarea vehiculului şi completarea corectă a calibrării vehiculului fără a limita posibilitatea adiţiei de benzină.Utilizând sistemul EVO OBD se pot monitoriza conexiunile injectoarelor de benzina cât şi funcţionarea individuală a injectoarelor de GPL.

instalatie landirenzo omegas 3

Omegas 3

instalatie landirenzo omegas 4

Omegas 4

instalatie landirenzo omegas direct

Omegas Direct

© Copyright 2021 Eco Power GPL. Designed by Discover Design