VINDEM ORICE TIP DE COMPONENTE SI REZERVOARE GPL. CONTACTATI-NE PRIN TELEFON LA NUMARUL: 0767 865 865 SAU PRIN EMAIL: OFFICE@GPLCONSTANTA.RO

Se arată toate cele 6 rezultate

 • INJECTOARE GPL

  INJECTOARELE

  INJECTOARELE

  INJECTOARELE – distribuie în mod uniform și în cantitate optimă gazul la fiecare cilindru în parte.

  Categorie:
 • MODUL DE COMANDĂ ELECTRONIC GPL

  MODUL DE COMANDĂ ELECTRONIC

  MODUL DE COMANDĂ ELECTRONIC

  MODUL DE COMANDĂ ELECTRONIC – are funcție dublă: ajută la comutarea manuală de la funcționarea benzină/GPL și invers și este prevăzut cu martori luminoși care indică tipul de funcționare și funcția de indicator de nivel a GPL în rezervor.

  Categorie:
 • MULTIVALVA gpl

  MULTIVALVA

  MULTIVALVA

  MULTIVALVA – sistem de securitate și de transfer a GPL din stația de alimentare în rezervor și din rezervor în reductorul – vaporizator prin intermediul conductelor de înaltă presiune. Este prevăzută cu trei supape de siguranță, prima care nu permite trecerea gazului înapoi către stația de alimentare cu gpl sau în atmosferă, a doua care nu permite trecerea GPL către regulator decât atunci când motorul funcționează pe GPL și este acționată prin comandă electrică; a treia care în caz de suprapresiune protejează rezervorul și celelalte elemente ale sistemului, eliberând surplusul de presiune prin tubul de ventilare cu care este prevazută carcasa etanșă.

  Categorie:
 • RECIPIENTUL DE STOCARE SI ALIMENTARE CU GPL

  RECIPIENTUL DE STOCARE SI ALIMENTARE CU GPL

  RECIPIENTUL DE STOCARE SI ALIMENTARE CU GPL

  RECIPIENTUL DE STOCARE SI ALIMENTARE cu GPL a motorului (rezervor) care poate fi cilindric sau toroidal. Sunt fabricate în funcție de spațiul din porbagaj și de nevoia de autonomie, de la 30 la 90 de litri (pot fi chiar mai mari); capacitatea maximă de umplere a recipientului de GPL este 80% din capacitatea totală și nu poate fi depășită; recipientele sunt testate fiecare la presiune de peste 30 de bari, presiune aproape dublă față de presiunea de lucru care poate fi de maxim 17,64 bari.

  Categorie:
 • Reductor gpl

  Reductor

  Reductor

  LI-02 – Reductor vaporizator de presiune cu o singură treaptă de reducere a presiunii, dotat cu supapă de siguranță, cu posibilitatea de a integra electrovalva de gaz cu filtru. Reductor testat intensiv, recomandat pentru instalare pe motoarele aspirate în mod normal până la 110 Kw putere.

  Categorie:
 • UNITATEA ELECTRONICĂ DE CONTROL GPL

  UNITATEA ELECTRONICĂ DE CONTROL

  UNITATEA ELECTRONICĂ DE CONTROL

  UNITATEA ELECTRONICĂ DE CONTROL (CENTRALINA) – prelucrează informațiile primite de la sistemul de alimentare cu benzină (timpi de injecție, turație, presiune colector admisie și amestec) și ale sistemului GPL (presiune, temperatură gaz, funcționare bobine electrovalve, nivel GPL în rezervor) asigurând funcționarea optimă a motorului în funcție de cerințele șoferului și respectarea normelor de poluare impuse de legislație.

  Categorie:
© Copyright 2021 Eco Power GPL. Designed by Discover Design